Sunday, July 27, 2008

SMS de la Peninsula

Tip vomita in cos de gunoi langa un cuplu prins in sarut pasional. Tankcsapda. Tankcsapda. In fundal: KALAPACS! Nene cu tricou cu Dream Theater, par lung si cret, semanand cu minculescu si toti rockerii 80lor. Jandarm in vesta verde fosforescent pe care scrie Steward-Ordine. Alt nene. Tricou cu Gorgoroth. Fioros. Multi alti neni. Tankcsapda. Lumini roz. Noroi. Szex and mud and hardcore. Maine Ektomorf. Unguri. Multi. Tip ma intreaba de ce stau singura daca arat asa bine. Rad. Spun ca nu vorbesc maghiara si astept pe cineva. Tankcsapda. Puszi foto. Bere. Televiziunea. Tankcsapda. Copii mari, mijlocii si mici. Cu sau fara parinti. Singura piesa pe care o cunosc de la tankcsapda. Nem kell semmi. Suna la fel ca toate celelalte. Nu imi place, deci nu imi place tankcsapda. Maruntelul de la Altar sta la masa alaturata cu prietena lui mult prea frumoasa. Cat a cantat a purtat aceeasi tinuta ca la festivalul precedent. Nascut invingator, plagiator, ce-i pasa!? Suna bine totusi. Hardcore romanesc, neoriginal, acceptabil. Nincs Tankcsapda. Raul si prietena lui trec pe langa mine. El mananca popcorn. Tipic. Ea poarta aceiasi papuci ca si in iarna cand am cunoscut-o. Acum e vara. Tipic. Nu ma ridic pentru a-i saluta. Tipa de la Epica e faina. Putyus nu ar refuza invitatia de a merge la ea in cort. Arcade sparte la pogo. Tipic. Tobele suna bine. Tobosari buni. Restul e alles eins. Noroi. Mi-e frig. Relativ. Frig si bine. Tankcsapda. Peste putin timp toba mare, respectiv tobele mari vor suna Avantasia, dar eu nu voi mai fi aici. Sper. Ieri la Metallica: ve vant mor. Maine la Ektomorf: your hate vill make me stronger. Numai tipi urati, murdari. Cei cu parul scurt poarta ochelari de soare pentru a-si proteja ochii de lumina becurilor. Probabil ca nu voi mai ajunge la Excalibur, dar de... macar ma duc sa engage in promiscuous behavior. Jo ejszakat kivanok.

5 comments:

Anonymous said...

Andro,
Doar pentru ca "stii maghiara" nu inseamna ca trebuie sa ne-o freci in freze ori de cate ori ai ocazia. Sunt milioane de altii care vorbesc limba si nu e nimic special la asta. Si e deranjant pentru cei care nu au avut privilegiul de a o invata. Prin incoerenta in scris strici astfel cheful cititorilor de a se intoarce pe un blog dragutel, de altfel. Putintica critica constructiva.

Anonymous said...

Tancsapda. Nu Tanlcsapda. documenteaza-te inainte sa faci infuzie de maghiara intr-un blog cam penibil.

apartamentu' said...

E `Tankcsapda` din cele mai reliable sources, adica de la vocal himself. In ceea ce priveste maghiara, nu va disparea prea curand deoarece face parte din viata de zi cu zi. Din cate vad cam day to day life is what blogging is all about.
andra

Anonymous said...

oh, i love it when people with each other in comments. popcorn!

Anonymous said...

oh, i love it when people fight each other in comments. popcorn!

ooof... cam greu sa make an ironic joke cand te-ncurci in cuvinte... maaan...