Friday, May 16, 2008

pragu revelatiei sau cum or plecat cele 4 gratii din ardeal sa cucereasca lumea si s-or intors cu o pita

pe ritmurile nebune ale megatrupelor dainuitoare peste veacuri ace of base, spice girls si hanson's sunt fortata de conjunctura si de doua siluete brunete atotprezente deopotriva sa-mi arat latura sensibila, sa patrund in abisul sufletului meu macinat de tot felu de angoase primaveratice, sa imi reintregesc sinele printr-un abuz virtual de viata sociala si sa dau un sens (scris) existentei mele de altfel mult prea intentionat-complicate. cacat.
na de-aci creativitate pe pita. (apropo, in titlu as fi scris "tigari" in loc de "pita", da' andra nu fumeaza. pentru diversitate.)

despre APARTAMENT - pe scurt (mentionez aici ca "scurt" este un termen generic, care se poate usor transforma in "lung", pentru ca noi, ca toate romancele de oras la a 2a generatie care au plecat in vest sa-si largeasca orizonturile culturale, culinare si nu numai, mergem cu ciurda. )

plasat intr-o zona prea putin dubioasa pentru gustul meu personal, dar care are totusi o incarcatura istorica demna de vitralii colorate si broderii aurite pe tavanuri, asa doar - ca sa-si aminteasca austriecii ca odata or fost un rahat din prajitura si nu din veceu - APARTAMENTU 12 A+B straluceste in inimile trecatorilor inca dinainte de a patrunde in cladirea ce se vrea bloc de pe strada cu nume epopeic. o fi din cauza caldurii noastre interioare pe care o emanam neintentionat, ori din cauza radiatiilor UV create artificial datorita rautatilor cu care ne hranim zi de zi si pe care le numim frumos "sarcasm" ca sa ne ascundem in spatele numelor de scena ca niste veritabile drama queens ce suntem, ca doar de, suntem fete - nu stiu.
cert e ca anca, andra, iulia si cri, din sentimente de pura iubire fata de prietenii lor de-acasa si nu numai, si nicidecum din motive egocentrice precum dorinta de a deveni faimoase, bogate, imbibate cu botox si cu fetisuri neobisnuite, sau pentru ca sunt satule sa comunice una cu cealalta prin skype sau mesinger dintr-o camera in celalalta din lene sa-si foloseasca darurile ceresti ale corzilor vocale, vor posta din cand in cand (la cum merg lucrurile momentan cred ca o sa fie mai degraba de 3 ori pe zi) mici amanunte despre cum e sa fii parasit intr-un loc nu prea departe - dar totusi, de ce nu exista balene si cum ar vrea ele sa se futa da n-au cu cine. (in afara de anca, ea are.)
no - cam atat pentru azi din tara promisa. amanunte despre cum iesim de la dus goale si ne lovim una pe alta cu un prosop ud, chicotind - poate maine. sau poimaine. (complimente lui marmotzel)

cu iubire vesnica pana se termina,
cri

1 comment:

apartamentu' said...

avec tout l`amour, sweetness