Friday, May 16, 2008

intro

1.Why is 6 afraid of 7? Because 7, 8,9!
2.Si acum te duci sa te culci cu dansul?
3.Cocosul topaie gaina.

Top three ale celor mai funny chestii din lume (pentru simplul motiv ca in ultimul timp toate chestiile sunt cele mai … din lume) which is nagyon szuper, again, for the simple reason ca things are getting finno-ugrisch. Rap pe Ace of Base. Redescovering our youth cat mai e timp for soon we shall be 20 and everything will stop, nici macar nu o sa mearga in jos, ci linear. Oh well, cat timp Iulia cu I si nu J are cea mai tare freza din lume (idem first sentence) facuta de moi (my greatest achievement so far), I am perfectly comfortable with turning 20.
Top 3 deci.
Pozitia nr. 1 e no fun if erläutert asa ca no. 2 it is. Nu stiu altii cum sunt, dar eu imi imaginez o tanti de treaba, cu ochii mari, caprii, crescuta la tara. Locuieste intr-o camaruta cu firida, nu goala de aceasta data, ci plina cu icoane si obiecte de cult. Miroase a tamaie, credinta si instincte reprimate. In secolul 21 insa, adolescentii nu se mai prefac ca isi reprima instinctele, astfel incat rebela nepoata care nu demult asculta Hanson`s, face o vizita bunicii insotita de un reprezentant mascul al finno-ugricilor, pe care il invita la ea in camera. Bunica se inchina in fata firidei, incearca sa se controleze, dar nu isi poate suprima mirarea. Nepoata o saluta vesela. Batranica isi cauta cuvintele, dar singurul lucru caruia mirarea ii da glas este: -Si acum te duci sa te culci cu dansul?
Concluzia: where`s the love? It`s not enough!
Cu putina imaginatie, faptul mai sus relatat este de un haz demn de locul 2.

No.3 Una dintre temele dezbatute patimas in acest apartament, la aceasta masa din Esszimmer, unde se gasesc `toate chestiile din lume` (Leitmotiv), a fost existentiala intrebare: cum fac serpii sex? Raspunsul a venit rapid si a fost destul de elocvent pentru a satisface pe cei prezenti, nefiind nevoie de sfatul tatalui veterinar ca in cazul oviparilor, viviparilor si oviviparilor. Serpii au luat o intorsatura curioasa though. All of a sudden
le-au crescut pene, coltii li s-au lungit intr-un cioc obraznic, iar din trup le-au iesit picioare portocalii numai bune de taiat cu o foarfeca prost ascutita pentru a lungi agonia. Inexplicabilul proces de gainizare s-a produs pana si la cele mai cul dintre reptile. Well, the point is as follows: am stabilit cum fac sex serpii, dar gainile??! Puterea noastra spirituala ne-a parasit in acel moment, astfel incat am apelat la Victor, prietenul virtual al apartamentului. Bineinteles ca, facand parte din colectivul claselor A, deci a celor care nu numai ca fac Biologhii, dar sunt si intensiv de informaticieni, Victor a avut raspunsul perfect, si anume: -Nu ai vazut niciodata un cocos topaind o gaina?
As I am not known for my sense of humor, but rather for the lack of it, I totally understand the fact that not everyone would find the above narrated hilarious. Immerhin, nu beau si nu fumez.

Andra

4 comments:

apartamentu' said...

tanti de treaba ii atunci cand nu-ti doreste sa tune dracu in chilotii tai (si acum cele trei puncte de suspenie menite reflexiei)...

pesk said...

"găinizare" e cel mai funny cuvant pe care l-am auzit . nah sau e in top 3 sau pe acolo

alex said...

fainut blog aveti voi pe-aici. la mai mare! sau ce se ureaza, dunno.

Anonymous said...

caprii adica de capra?