Saturday, May 17, 2008

hey Becky, do you wanna have sex?

Spunea cineva ca ce se intampla in apartament, ramane in apartament? Ar fi o pierdere mult prea mare pentru generatiile urmatoare. O sa imi fac deci un obicei din a spune povesti.
Un continent, un stat, un oras, o casa, un pat, o fata. Ea uratica si retinuta, dar cu explozii hormonale puternice - el beat, evident. Stau. In camera alaturata se aude sforaitul bunicului. Ea e nepoata. El e est european prin excelenta. Ea il vrea, el s-ar plictisi daca daca nu ar fi beat. Turmentat fiind, nu ii pasa. Se uita la ea si o compatimeste. Se gandeste ce ar putea face pentru a o scoate din inconfortabila tacere. Alcoolul i-a paralizat insa toate simturile, toate in afara de unul, cel de reproducere, astfel incat est europeanul binevoitor isi calca peste principiile inexistente in acel moment si da glas intrebarii: hey Becky, do you wanna have sex? Raspunsul afirmativ duce la o alta intrebare: Do you have condoms? De data aceasta, raspunsul a fost negativ. In acest moment al povestii sunt extrem de tentata sa deviez de la original, dar o sa ma abtin de aceasta data. Cei doi adolescenti, desi provenind din lumi diferite, au fost de acord asupra faptului ca fara...nu merge. Pe strazile Chicagoului, in miez de noapte, sprijinindu-se unul de altul, cei doi pornesc in cautarea cilindrului de latex, pe care il gasesc dupa cateva ore. Osteniti, cu gandul departe de actul sexual, cuplul neformat inca ajunge victorios in camera de langa sforaiturile bunicului. Acum, dupa drumul lung parcurs, faptul trebuie consumat, la fel ca si energia est europeana. Zis si facut. Prima data, execrabil, dar nu mai conteaza. Tigara nud pe terasa. A doua oara, la fel de execrabil, dar din fericire mai scurt. Urmatoarea tigara. A treia si ultima runda. Fara simtire. E posibil sa se fi terminat, dar foarte probabil ca mai dureaza inca, cei doi nefiind capabili de a percepe pana a doua zi cand est europeanul fu gonit cu o pusca de vanatoare de catre bunicul frustrat: No sex in this house!
Imi place sa cred ca l-a gasit inauntrul ei, dormind, in timp ce ea continua ce mai ramasese din actul sexual, nestingherita, nesatisfacuta, neobosita.

No comments: