Sunday, June 1, 2008

it`s not a date, it`s an interview

Poate ca atunci cand ajungi sa citezi cel mai tampit film existent, van wilder that is, ceva nu e in regula. Totul porneste insa de la faptul ca e mult prea cald si nu mai poti dormi, dar te uiti la ceas si vezi ca e prea devreme si decat sa te trezesti sa scrii una dintre multele teme respectiv lucrari pe care trebuie sa le predai in curand mai bine mai dormi un pic. Inevitabilul se intampla totusi , ca de fiecare data. Telefonul suna. Poate e alarma. De ce ar suna alarma sambata dimineata? Sau e duminica azi? Ar putea fi si luni for all I care, desi e cam nasol pentru ca nu mi-am facut tema la maghiara. Iarasi ore de la 9... When does it stop? In cele din urma ridic telefonul care nu inceteaza sa sune si observ ca nu e alarma, ci un oarecare numar. Raspund.
ALO
(o voce masculina)Hallo, Andra?
Ja... (din pacate. iar e cineva care vorbeste germana cu mine si nu voi intelege nimic pentru ca sunt mult prea adormita. mi-as fi dorit ca persoana respectiva sa fi gresit numarul, dar no chance)
Imi spune ceva, nu inteleg, il rog sa repete. Probabil ca repeta, iarasi nu inteleg, dar ma leg de un Begriff: Geschichte party. aha. Acum stiu cine e. Un flegmatic coleg cu casti faine si tricou cu Soulfly, care il cunoaste pe Dodo si `vrea sa afle mai multe despre Romania` asa ca imi cere numarul de telefon pe care i-l dau pentru ca I like his way. Iulia zice ca it totally is a pick-up line putin mai ne lame decat altele. I don`t care, I like his way. Anyhow, ma intreaba cum a fost la party...cred...in orice caz, eu spun ca a fost fain si am stat pana dimineata.
El: Echt?
eu: da...
Ma intreaba daca am timp sa ne intalnim maine. Oare ce zi e maine? Hm... Ce zi e maine? Montag. Ah, ce bine ca azi e duminica! Ok, da, ne putem intalni maine. Zice o ora. Nu inteleg. Spun ca la 12.30. El zice ok. La Hauptuni. Hm... nu e bine. Besser la 1 fara un sfert. El e de acord. Bis dann. Sper sa nu uit.
E cald, nu mai pot sa dorm. Ma trezesc si fac tema la maghiara.
Oare cum il cheama?

No comments: