Thursday, September 4, 2008

oare ce inseamna ...

... unele lucruri complet dereglate, pe care le aud parca vajaindu-mi pe la urechi dar sunt mult prea bolnave ca sa le constientizez? sunt genul de lucruri la care am un moment de gaura neagra cerebrala mai ceva ca tori spelling si nici macar nu vreau sa intreb de unde au pornit sau cine le-a propagat. Spre exemplu:

1. faptul ca intr-o seara, anca a introdus intr-un context fuuuaarte nefavorabil, adica exact in mijlocul unei discutii in contradictoriu despre epilat intre fete si baeti, urmatoarea afirmatie:

"Da. Asta e ca faza aia cu femeile care in evul mediu n-aveau voie sa sa futa in ureche"

.... moment in care toata lumea de la masa se opreste. nu, nu radem. ne uitam unii la altii si, da, trecem mai departe la care e diferenta dintre epilatul cu ceara si ala cu aparatul. serios, nici nu vreau sa-ntreb.

2. zvonul cum ca Papa ala micu' care se da prin toata lumea in masinuta aia finuta cu 3 roti si totusi blindata a lui ar fi declarat presei ca , atentie!!

"E ok sa mananci gem de cirese in post, chiar daca exista posibilitatea ca ciresele sa fi avut la un moment dat in existenta lor materiala UN VIERME"

wtf?! io inteleg ca Vaticanu e un loc magic, dar mai usor cu apa sfintita, ok?
Da eu nu cred oricum, da? Ca postul catolic nu e la fel ca postul ortodoxtic si pentru ca , dintre toate fructele lumii, dintre toate livezile lumii, de ce s-ar fi legat Papa cel Nou al Carui Nume N-o Sa-l Stiu Niciodata tocmai de cirese? Sa fie ca e un semn? Sa fie ca vom muri de la cirese? Sa fie ca asa va sfarsi totul? In 2012? (hei, eu ma uit la filme cu conspiratii). Nah. Papa e baeat fain .

3. faptul ca unii oameni sunt cul oriunde merg, orice fac, la orice ora din zi. Deci, poti sa mergi la un festival oarecare, say, de exemplu, Delta Fest. Poti sa fii oricine, say, de exemplu, eu. Poti sa ai tot felul de accesorii menite sa creasca respectul de sine sau macar numarul de chestii OFERITE (si nu zic ca-s si acceptate. dar nici nu zic ca nu-s) pe gratis de la oameni libidinosi si batrani, say, de exemplu, bratari si ocheti de soare vintage si esarfe prinse in par. Poti chiar sa te speli pe fata si sa te dai cu crema hidradanta inainte sa inceapa muzica. Poti sa ai geanta faina si hanorac nu stiu cum. DEGEABA. Intotdeauna vor exista pastilatele alea din Bucuresti, care dorm in cortul de langa tine si arata perfect in orice moment le-ai vedea. Alea care au freze, nu doar par, care au bags, nu au genti, care au pierce, nu gaura in nas. Alea care sunt blonde platinate si parca fac reclama la Ecstasy. Care nu sunt niciodata aranjate dar ciufuleala lor e visul oricarui designer. Si au intotdeauna exact cantitatea necesara de miserupism in ele incat sa nu le pese cand zici ca-s curve, dar si sarmul cu care sa-ti zambeasca cand trec pe langa tine. Sau na, de X.

4. faptul ca unii oameni cred ca noi suntem cool. Da, avem stalkers. De ce? Nu-nteleg. Evident, unii mai mici decat noi, unii care stiu cat platim chiria la Apartament si exact unde e geamul nostru din hol. Unii care ne imprumuta zicatorile (?!!) si poate fumeaza din mucurile noastre ramase de la tigara. Unii care sigur intra pe hi5ul nostru si ne fura lista de muzica si filme favorite. Unii care poate se gandesc "da ba, uite eu asa vreau sa ajung candva". Adica da, suntem flatate. Si putin freaked out. Dar mai mult flatate. Pentru ca suntem fete si vrem cadouri. Clar?

5. De ce cand ne intalnim vorbim intotdeauna despre sex? De ce? De ce? De ce?

6. Vokabularul asta. Pt k io nus asha shtiutoare frate ma-ntelegi ma urmaresti pt k m pierd printre kvintele kre snt km d kkt da oriqm noi jtim d fapt qm merge tr3aba, k? Adik coae, masculti, da shi mie putintel cartea aceea, ma lashi fatah, hai paaaaa. Pruast-o.

7. layoutul la blogul asta. pentru ca pare mereu ca eu scriu asa mult si degeaba, ceea ce si fac, dar nu e the point in momentul asta. e tampit layoutul. ca e mai mult in lung decat in lat. nu era o chestie buna asta?

ajutor ba. ma inec in voi

6 comments:

Anonymous said...

baaaa, io ziceam ca la un moment dat n-aveau voie sa-si arate urechile. sau poate numai voiam sa zic asta, si am zis futut din cauza ca "futut" poate insemna orice si "pula" e semn de punctuatie. dar nu cred.

Anonymous said...

am vrut sa scriu: "pentru ca e sinuru' subiect comun" dar m-am razgandit

Anonymous said...

singuru'

Zaphire said...

cu mine de ce nu vorbiti despre sex? ar trebui sa ma simt ciudat?

Anonymous said...

ar trebui sa petreci mai mult timp cu coco... :)

Anonymous said...

salutari de la malldova , daca mai vad multe centre comerciale o sa fac ceva urat .oamenii astia traiesc in case de pamant dar arunca cu banii in mol like there is no tomorrow , ma rog .

si ca vb nuam de sex nu-i adevarat , mai vb si de ce beat o fost unu sau altu si alte chestii inaltatoare si destepte .

distractie faina in vama.